zap_prozr

dejuren_tel

Монтаж и ремонт на спирателни кранове.

( Оценка 5.0 ) от ( 4 отзива )

монтаж и ремонт на спирателни крановеРаботните групи на викавариисофия.com монтират и поправят кранове и термовинтили за топла и студена вода и газ най-често от 1/2" до 2 1/2" . В практиката се налага да ремонтираме спирателни кранове на мивки, абонатни станции, тоалетни казанчета или бойлери, както и да сменяме спирателни кранове на перални и съдомиялни. Разбира се, дейността ни не се ограничава единствено с тези услуги – ВиК Авария извършва  ВиК услуги по монтаж и на главни улични кранове, кранове за хоризонтални и вертикални щрангове или водомери. Монтаж и ремонт на спирателни кранове за топла и студена вода, парно и газ.

Монтаж и ремонт на спирателни кранове от 1/2 до 3" заСофия

Представяме ви още някои ВиК услуги, които екипите ни от професионални водопроводчици успешно изпълняват по всяко време на денонощието:

 

- ремонт и монтаж на редуцир вентили

- монтиране на манометри

- поддръжка и монтаж на циркулационни помпи

- сервиз на абонатни станции

- кръстосано свързване на лири и радиатори

- ремонт на обезвъздушители

- подмяна на разширителни съдове

- монтаж на колекторни кутии

 

Всеки наш потенциален клиент би могъл да получи необходимата му информация, относно предлаганите ВиК услуги, както и оферти с настоящите цени за материалите и труда ни. За ремонтираните от нас кранове, абонатни станции или вентили получавате 7-годишна гаранция.

 

 

Осигуряваме безплатна доставка на инструментите и частите, както и безплатен оглед преди започването на работа. ВиК Аварии София е снабдена с първокачествени кранове за монтаж под налягане на най-високо световно ниво. Екипите ни за аварийни ситуации са на ваше разположение 24/7 без почивен ден и независимо от сезона. Разполагаме с деноножен водопроводчик за София и района.

При нас може да заявите: Смяна на спирателен кран с гаранция, смяна на спирателен кран преди водомера, смяна на клеясал кран, смяна на крн за топла вода, монтаж на спирателен кран с избор на спирателен кран, доставка и подмяна на врътка заспирателен кран и други ВиК услги от водопроводчик София.