zap_prozr

dejuren_tel

Монтаж на мивки, тоалетни чинии и моноблок

( Оценка 4.6 ) от ( 5 отзива )

монтаж на мивки, тоалетни чинии и моноблокВиК Аварии София извършва прецизен ремонт, монтаж и демонтаж на мивки за вграждане, кухненски мивки, умивалници за баня, тоалетни чинии, моноблок, тоалетни казанчета и други батерии и смесители за баня и кухня. Конкретният вид на мивката или тоалетната чиния определя и начина, по който тя ще бъде свързана към водопроводната инсталация.

Гъвкавата работа, отговорността и коректността са отличителни черти за дейността на фирмата ни. Ние монтираме мивки за стенен монтаж, със странични плотове, полупиедестали за мивки, гъвкави връзки, сифони, бидета. Задължително е да бъде осигурен шумоизолиращ комплект за конзолна тоалетна.

Монтаж на мивки, тоалетни чинии и моноблок с гаранция

Свързването на мивката за вграждане и тоалетната чиния с ВиК инсталацията стартира с очертаване на плота по шаблон и изрязването му. В последствие мивката се намазва с висококачествен санитарен силикон. Следващата стъпка е поставяне на мивката върху мястото, където ще бъде монтирана. Нашият екип използва професионална бормашина за пробиване на отворите за закрепване, което гараантира точни и правилни отвори.

Поставянето на тоалетното казанче се прави с помощта на монтажен комплект, като е препоръчително да се нанесе и гумено уплътнение между казана и чинията. Следващата стъпка при монтажа е фиксацията на бидето към структурата с помощта на крепежните елементи. Поставят се тръбите и връзките към тоалетната чиния и тя е годна за употреба.

ВиК Аварии София разполага с огромна складова база, в която се помещават обикновени, дизайнерски и нестандартни смесители за баня. Доставката и предварителният оглед на обекта са подсигурени от нас и за тях не заплащате нищо.

Цени за монтаж на мивки, тоалетни и моноблок от 69,99 лв без ДДС.

ВиК услуги и монтажи от професионални водопроводчици за София. Извършваме още монтаж и ремонт на смесители за баня и кухня.