zap_prozr

dejuren_tel

Хоризонтален или вертикален бойлер

( Оценка 3.9 ) от ( 7 отзива )

хоризонтален или вертикален бойлерИзбора на нов бойлер винаги е бил проблем най-вече при липса на достатъно място, а и по ред естетични изисквания. При избора на бойлер човек се сблъсква с хиляди марки и модели. След избора на даден бойлер обаче се спираме на един от главните въпроси: хоризонтален или вертикален бойлер да избера? Избора на вертикален или хоризонтален бойлер се определя предимно от разпределението в помещението за монтаж на бойлера, а не от нашето желание. Естествено множество статии ни дават съвет за бойлер, но най-добрия бойлер не съществува, понеже е добър в определени параметри, а в други не чак толкова.

 

 

 

  

хоризонтален бойлер монтаж Хоризонтален или вертикален бойлер

 Предимства и недостатъци на хоризонтален бойлер може да изброи всеки техник за бойлери след кратка консултация. Недостатъците на хоризонталните бойлери могат да се окажат предимства за друг. При избор и монтиране на хоризонтален бойлер се печели място, което е ценно за всяка баня и мокро помещение. Хоризонталният бойлер се монтира високо на стената или на самият таван.

 Обема на хоризонталният обем е разположен водоравно и така може спокойно да се използва пространството под бойлера. Монтаж на хоризонтален бойлер може да се монтира над врата, над мивка, над тоалетна, над душ кабина и дори над окачен таван. Науката е доказала, че количеството на топлата вода в хоризонталният бойлер е с около 15-17% по-малко от вертикалният бойлер. Разликата се дължи на разположението на обема и нагревателя със сондите за отчитане на температурата на водата.

Монтаж на вертикален бойлер

 Вертикалният бойлер е по-предпочитан, масово използван и с по-добра слава от хоризонталния. Най-разпространен е вертикален бойлер 80 литра за баня. При монтаж на вертикален бойлер или монтаж на хоризонтален бойлер, значение имат вида и дебелината на стената, както и обема на бойлера. Монтаж на хоризонтален бойлер по нищо не се различава от монтаж на вертикален бойлер.
Нашият съвет при избор на бойлер е да се съобразите с мястото и нуждите от топла вода, откъдето ще изберете вертикален или хоризонтален бойлер.
Ние извършваме доставка и монтаж на бойлери, ремонт на бойлери по домовете за София, свързване на бойлери към ВиК мрежата, свързване на бойлер към ел.мрежата и свързване на бойлер към парно. 

 Цени за монтаж на бойлери

Какъв болер да си купя 

Как да изберем бойлер? Препоръчайте ми бойлер? Избора на нов бойлер е невъзможен без съвети от страна на специалист.  На пазара се предлагат десетки марки бойлери с различен обем, мощност, начин на раота, гаранция начин на монтаж и дори материал на балона.  Най-често се задава въпроса "емайлиран или стъклокерамичен бойлер даси купя"? Тук може много да се говори, но това е бойлер от нисък клас. Разлика межд емайлиран бойлер и стъклокерамичен такъв няма! Обаче емайлиран или неръждаем бойлер? вече е въпрос. Най-добрия бойлер е неръждаемия бойлер с гаранция над 10 години. Тои може да бъде вертикален, хоризонтален или слим бойлер, без значение. 

Колко литра бойлер да си купя? Това зависи единствено от потреблението и нуждите на вода, както от изградените навици. 

Икономични бойлери  за баня! Такива бойлери не съществват. Това е DT - Delta T.  Тук се взема предвид и качеството на изолацията. 

Професионален сервиз за продажба и монтаж набойлери, ремонт на бойлери по домовете с гаранция!

Монтаж и демонтаж на бойлер

( Оценка 5.0 ) от ( 3 отзива )

Монтаж и демонтаж на бойлер за София с безплатна доставка

 ВИКАВАРИИ СОФИЯ предлага напълно безплатна доставка на нови бойлери за рамките на София. Офертата вжи за бойлери закупени от нас. монтаж и демонтаж на бойлерНие предлагаме професионален монтаж и демонтаж на бойлер с гаранция от 60 месеца, като при нужда осигуряваме и извозване на старите повредени бойлери. При новите закони з събиране и извозване наотпадъци  се дължи еко такса. Монтажът на бойлера е важен и определя гаранцията на уреда и нормалната му и безопасна употреба.

Монтажът на бойлера е желателно да се извърши от оторизиран сервиз, в противен случай гаранцията на бойлера ви ще отпадне! 

При монтаж и демонтаж на бойлер трябва да се спазят няколко правила. Винаги бойлера да се монтира по инструкцията на производителя. Монтаж на бойлера по схема на производителя.

Последователност при монтаж на бойлер

Инсталирането (настройката) на бойлера е процес, при който бойлеръа се разопакова, сглобява, свързва се с комунални услуги и след това се извършват задълбочени тестове, за да се уверим, че може да постигне максимална ефективност на производство. Монтажът на бойлер е един от най-важните етапи при поставянето на нов бойлер.

Винаги преди да премините към монтаж, се запознайте с инструкцията и схемата за монтаж на бойлера. За демонтаж на бойлера не се изискват специални умения и знания, достатъчно е да внимавате. Преди да започнете с демонтажа на бойлера от стената трябва да разкачите кабела на електрическото захранване. Преди да предприемете разкачане е желателно да спрете захранването към кабела от електрическото табло. След демонтаж на кабела се преминва към спиране на водата към бойлера, разкачане на бойлера от водопровода и източване на водата от бойлера. Водата от бойлера изтича на самотек.

Свързване на бойлера към водопровода и електро инсталацията

При монтаж на бойлер се изискват освен бойлер,умения, машини и материали. Необходими си куки за монтаж на бойлер, меки връзки, спирателни кранове, дюбели или анкери и таванни планки при монтаж на таван. Важното при монтажа е бойлера да е закрепен правилно и здраво. Какво означава бойлера да е закрепен правилно?

При монтаж на бойлер на таван или стена трябва да се съобразим с обема на бойлера и материала в които ще захванем цялата му тежест. Дюбелите или анкерите трябва да са съобразени с тежестта на бойлера и материала на стената, при монтаж на бойлер на стена. Примерно при монтаж на бойлер в итонг или монтаж на бойлер в тухла крепежните лементи са различни, както и при монтаж на бойлер върху гипсокартон. При избор на крепежи за монтаж на бойлер трябва да се има предвид и формата на ухото предназначено за закачане. Има бойлери които се окачат на куки и бойлери за окачане на болтове. 

Серивз за монтаж и демонтаж на бойлер в София 24/7

При нас може да заявите:

 • доставка на нов бойлер
 • доставка и монтаж на бойлер
 • монтаж и демонтаж на бойлер
 • монтаж на нов бойлер
 • демонтаж на бойлер
 • извозване на бойлер
 • монтаж на обемен бойлер
 • монтаж на проточен бойлер
 • монтаж на обемен бойлер
 • монтаж на хоризонтален бойлер
 • монтаж на вертикален бойлер
 • монтаж на проточен бойлер за баня
 • монтаж на бойлер под мивка
 • монтаж на бойлер над мивка
 • монтаж на електричеески бойлер
 • монтаж на бойлер Атлантик
 • монтаж на бойлер Аристон
 • монтаж на бойлер Елдом
 • монтаж на бойлер Теси
 • монтаж на бойлер Матев
 • монтаж на бойлер Шишков
 • монтаж на бойлер Стибел Елтрон 
 • монтаж на бойлер към парно
 • монтаж на слънчев бойлер
 • и други марки и модели бойлери

Неизбежно идва въпроса "колко струва монтажа на бойлер?". Монтаж на бойлер на цена от 95 лв до........ лв без ДДС. Цената се определя от обема на бойлера, условията за монтаж, налични препятствия при монтажа (при монтаж на бойлер в шкаф и други), височината на монтажа, използваните материали, времето за монтаж и местоположението на обекта на които се извършва доставка и монтаж на бойлер. Понякога се налага използването на планка за монтаж на бойлер за таван или стена, ,различнаот фабричната на бойлера. 

Ние предлагаме безплатен монтаж на бойлер, но само на определен промоционален модел бойлери.

Бойлери с безплатна доставка и безплатен монтаж може да видите тук.

Монтаж и демонтаж на бойлер с гаранция! Сервиза извършва и ремонт на бойлери по домовете.

Демонтаж на бойлер цена от 55,00 лева ........

монтаж на бойлер цена от 110,00 лева .....

 

 

 

 

ВиК услуги за монтажи

( Оценка 4.8 ) от ( 5 отзива )

ВиК услуги за монтажи

ВиК аварии София предлага на своите клиенти за град София всички видове ВиК монтажни и монтажно-ремонтни дейности свързани с водопровод и канализация. Осигуряване на експертни ВиК услуги на най-високо ниво. Вашата водопроводна система ще бъде толкова добра, колкото водопроводчика, който я е инсталирал. Нашата мисия е да осигурим в домове в София най-добрата водопроводна инсталация чрез нашите екипи от експерти водопроводчици. Независимо дали се нуждаете от прост монтаж на кран или инсталиране на тръбопроводи за нова система, нашият екип ще осигури квалифициран екип, от който се нуждаете. Извършваме: 

 • ВиК ремонт и монтаж
 • Почистване на канализацията
 • Смесители, тела и мивки
 • Монтаж на хидроструйни тела
 • Откриване и ремонт на течове
 • Ремонт на запушени тоалетни
 • Ремонт на тръби
 • Бойлери - ремонт и монтаж
 • Отпушване на канализация
 • Проверка с камера на канализационната система
 • Ремонт на канализационна система
 • Почистване на канализацията

Извършваме монтажи на тоалетни чинии, моноблокове, монтаж на тоалетни казанчета, маншони за мръсна вода, меки връзки, монSAM 0825тажи на мивки, монтаж на сифони, тръби, монтаж на водомери, монтаж на перални и съдомиялни машини, монтаж  на бойлери за баня, бойлери за кухня, монтаж на душ кабини и душ батерии.

Фирмата предлага монтаж и доставка на батерии и смесители за кухни на добра цена и 5 години гаранция.

Монтажните дейности са с 5 години пълна гаранция за качеството на монтажа. Професионализма на водопроводчите ни е доказан и гарантиран от дългогодишният опит и практика.

За удобство и улеснение на клиента работим без почивен ден и час-24/7.

Професионален монтаж на перални и съдомиални машини.

( Оценка 4.3 ) от ( 6 отзива )

montaj_pВиК Аварии София разполага с квалифицирани екипи за доставка и монтаж на перални машини, съдомиални, сушилни, печки, бойлери и битова техника. Извършваме специализиран сервиз на автоматични перални и съдомиални на фирмите: Зануси, Аристон, Бош, Сименс, Индезит, Горение, Уърпул и други водещи марки.

По желание на клиента доставяме безплатно оригинални резервни части за пералните, демонтираме стара пералня или правим преместване с нови изводи за ВиК инсталацията. Когато се налага цялостна профилактика и основен ремонт на уреда, техниците ни ще го транспортират до сервизната ни база, а след това ще бъде върнат на място в дома ви.

Обслужването ни е бързо, коректно, по домовете и на изключително приемлива цена. При поръчка за монтиране на перална машина, в офертата влизат: свързване към водопроводната мрежа, свързване на захранващия кабел към ел мрежата и нивелация на уреда.

Професионален монтаж на перални и съдомиални машини

Работните ни групи са обучени да монтират съдомиални за вграждане, да поправят електрониката им и да ви дадат ценни съвети за пестене на електроенергия чрез тези домакински уреди.

Повечето съвременни съдомиални имат специални функции като: включване с отложен старт, защита срещу преливане или настройки за изсушаване. Техниците ни извършват ремонт както на иновативни съдомиялни, така и на по-старинни уреди от подобен тип.

Посещавайки сайта ни, ще намерите всичко необходимо, относно бялата и черна домакинска техника – ремонт и монтаж на аспиратори, хладилници, сушилни, телевизори, печки, котлони, ледогенератори и др.

При интерес от комплексна услуга можете да поръчате новата си пераалня,  ние ви я доставяме, демонтираме старата, монтираме новата пералня и евентууално, при ваше желание извозваме старата ви неработеща пералня.

Доставка и монтаж на перални София

Монтаж на перални София с гаранция. Монтаж на пералня цена от 88,00 лева. 

Предлагаме още доставка нанова пералня с монтаж и демонтаж наперални, като предлагаме услгата извозване на стара пералня. 

Монтаж на пералня за вгрждане, свързване на пералня към водопровода и канализацията. 

Монтаж и ремонт на спирателни кранове.

( Оценка 5.0 ) от ( 4 отзива )

монтаж и ремонт на спирателни крановеРаботните групи на викавариисофия.com монтират и поправят кранове и термовинтили за топла и студена вода и газ най-често от 1/2" до 2 1/2" . В практиката се налага да ремонтираме спирателни кранове на мивки, абонатни станции, тоалетни казанчета или бойлери, както и да сменяме спирателни кранове на перални и съдомиялни. Разбира се, дейността ни не се ограничава единствено с тези услуги – ВиК Авария извършва  ВиК услуги по монтаж и на главни улични кранове, кранове за хоризонтални и вертикални щрангове или водомери. Монтаж и ремонт на спирателни кранове за топла и студена вода, парно и газ.

Монтаж и ремонт на спирателни кранове от 1/2 до 3" заСофия

Представяме ви още някои ВиК услуги, които екипите ни от професионални водопроводчици успешно изпълняват по всяко време на денонощието:

 

- ремонт и монтаж на редуцир вентили

- монтиране на манометри

- поддръжка и монтаж на циркулационни помпи

- сервиз на абонатни станции

- кръстосано свързване на лири и радиатори

- ремонт на обезвъздушители

- подмяна на разширителни съдове

- монтаж на колекторни кутии

 

Всеки наш потенциален клиент би могъл да получи необходимата му информация, относно предлаганите ВиК услуги, както и оферти с настоящите цени за материалите и труда ни. За ремонтираните от нас кранове, абонатни станции или вентили получавате 7-годишна гаранция.

 

 

Осигуряваме безплатна доставка на инструментите и частите, както и безплатен оглед преди започването на работа. ВиК Аварии София е снабдена с първокачествени кранове за монтаж под налягане на най-високо световно ниво. Екипите ни за аварийни ситуации са на ваше разположение 24/7 без почивен ден и независимо от сезона. Разполагаме с деноножен водопроводчик за София и района.

При нас може да заявите: Смяна на спирателен кран с гаранция, смяна на спирателен кран преди водомера, смяна на клеясал кран, смяна на крн за топла вода, монтаж на спирателен кран с избор на спирателен кран, доставка и подмяна на врътка заспирателен кран и други ВиК услги от водопроводчик София. 

 
Още статии...