zap_prozr

dejuren_tel

Счупено кранче в тръба

( Оценка 4.3 ) от ( 6 отзива )

Счупено кранче в тръба - изваждане на счупен кран

Счупен кран в стената? Това е доста неприятно и може дадоведе докъртене и разбиване. Спирателните кранове са част от ВиК инсталацията. Спирателни кранове има на улицата, в дома ви в мазето и навсякъде където има воопровод. Спирателните кранове имат за цел да управляват потока и дебита на водата от водопровода. Кранове се монтират на тръби за топла и студена вода. За съжаление обаче при монтаж на некачествени кранове се случват аварии. Аварии при крановете са две - пропуска и тече или се счупва. Счупено кранче в тръба или ВиК фитинг е доста неприятно. Няма гаранция, че крана ще излезе. При неуспешни опити за вадене на крана или спукване на накрайника при работа, се налага къртене и разбиване за смяна на увреденето парче тръба или ВиК фитинг. Вадене на счупен ВиК кран изисква специални инструменти и богат опит. И тк трябва д отбележим, че вадене на счупен кран не всеки път е възможно!

Вадене на счупено кранче в тръба от водопроводчик 24/7 за София

счупено кранче в тръба Некачествените кранове, особено в размер 3/4  и 1/2 са основната причина за счупване на спирателни кранове. Такива спирателни кранове монтираме преди съдомиялна, преди пералня, преди бойлер, преди тоалетно казанче, преди стоящ смесител или друг уред работещ с вода. Как и кога се чупи спирателен кран?

Спирателен кран се чупи винаги при опит за развиване иили леко побутване при работа в съседство с крана. Счупването става право по резбата на фитинга или тръбата. На пазара има много некачеествени кранове изработени от неясни сплави, които издържат най-много 2-3 години. Всеки опит за смяна на такъв кран завършва със счупване в стената. За да се предпазите от такъв род проблеми може да използвате само качествени спирателни кранчета. естествено разпознаването на такива кранчета изисква опит.

Най-лесно може да познаете качеството по тежеста на самият спирателен кран. Спирателен кран за тоалетно казанче трябва да тежи между 150 и 190 грама. При по-леки кранове от 140 грама, вече говорим за пластмаси и сплави в които няма метал! Ние не препоръчваме използването на такива кранове, дори с оглед икономия на средства. След известно време парите ще се дадат в пъти и ще имате куп нприятности, а такова счупване мооже да причини и наводнение.

ВиК услги София от дежурен водопроводчик 24/7

Извъждане на счупено кранче в тръба на цени от 120 лв с ДДС до -----.

Предлагаме още:

 • вик отпушване на канали

 • ВиК отпушване

 • машинно отпушвмане на канали софия

 • отпушване на тоалетни софия

 • отпушване на канали софия

 • отпушване на сифон

 • отпушване на баня

 • отпушване ан душ кабина 

   

  Професионални ВиК услги от водопроводик София. 

   

   

 

Денонощен водопроводчик при ВиК аварии

( Оценка 2.7 ) от ( 30 отзива )

 

Денонощен водопроводчик при ВиК аварии

денонощен водопроводчик ВиК аварии София (Елвидом ООД) е фирма с богат и дълъг практичен опит. Ние обслужваме и се отзоваваме на ВиК аварии и ремонти в цяла София. Екипът на фирмата се старае да бъде винаги навреме на адреса на обявената авария, без значение в коя част на града е, колко е късно или рано. Затова предлагаме на своите клиенти денонощен водопроводчик за София. 

Предлагаме професионални ВиК услуги и ремонти всеки ден без почивка. Екипите ни пристигат до 40 мин от заявяването на аварията от нашите клиенти. Водопроводчиците на ВиК авария София разполагат със съвременна и професионална апаратура и инструменти.

Денонощни водопроводни услуги

Извършваме професионално и бързо на достъпни цени отпушване на канли, отпушване на сифони, отпушване на мивки, отпушване на тоалетни и шахти. Наш приоритет са ни ВиК монтажи на тоалетни, моноблоокове, тоалетни казанчета, монтажи на душ батерии, умивалници, смесители, душ кабини, водомери, кранове, перални, бойлери, съдомиялни и други битови уреди.

През годините сме се усъвършенствали и специализирали в отстрааняванто на ВиК аварии по тръбопровод и канали. Отстраняването на тези аварии като течове, запушвания, пропадания и др., не е проблем при наличие на професиоонална техника и екип от опитни водопроводчици.

Фирмата разполага с професионална апаратура за обследване и  откриване на течове, скрити течове от водопровод, канал, от тераси, покриви и фасади. Освен откриването на течът, ние ще Ви предложим и незабавното му отстраняване, като по този начин улесняваме клиента.

ВиК ремонтните дейности са също наша силна страна. Специализирани сме в ремонта на бойлери, душ кабни, моноблокове, тоалетни казанчета, батерии, смесители, смяна на кранове и тръби, ремонт на водостоци и улуци, подмяна на тръби и фитинги или казано с две думи - ВиК ремонти от всякъкъв вид.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

*Този сайт не е сайт на  "Софийска вода" и телефон също.

ВиК услуги по домовете от авариен водопроводчик, спешни ВиК услги София, ВиК ремонти за всички части на столицата. Водопроводни услуги цени от 58,00 лева .....

 

 

 

Аварийно отстраняване на течове по ВиК инсталации и отоплителни системи.

( Оценка 4.1 ) от ( 8 отзива )

аварийно отстраняване на течове

Аварийно отстраняване на течове по ВиК инсталации и отоплителни системи

Един от основните предмети на дейност на ВиК Аварии София е откриване и аварийно отстраняване на скрити течове течове с камера, без къртене и разбиване. Специалистите ни откриват течове по бойлери, мивки, водомери, тоалетни казанчета, водостоци, щрангове или покриви. Термографската камера открива скрити течове от тръби, канали, теч от баня, теч от съседи, теч от сифони на баня, теч от парни инсталации и други. 

Освен уредите за инфрачервено търсене и термографския способ, майсторите ни използват и специален свързващ разтвор за запушване на течовете. С негова помощ лесно и бързо се спират течовете през стоманенобетонни конструкции в сгради. Извършваме и отстраняване на течове с голям дебит или от асансьорни шахти, което е изключително трудна манипулация.

Огромните познания и модерните машини, с които разполагаме, ни позволяват да открием дори минимална поява на влага в мазето ви или канализацията. Скритите течове, които предизвикват мухъл по стените или таваните ви, ще бъдат отстранени за отрицателно време от водопроводчиците на ВиК Авария.

Откриване на течове с термокамера. ВиК течове София

Термоанализът, който използваме за тях, е на принципа на инфрачервените лъчи, с помощта на които се вижда къде е нарушена целостта на стената или тръбопровода. Задължително извършваме откриването на течове безшумно и без къртене. Най общо казано това е обследване на течове за точната локализация на проблема с цел намаляне на разходите и щетите при отстраняването на аварията.

Отличителен белег на дейността на ВиК Аварии София е професионалното отношение към работата, динамиката в работата, както и коректността спрямо клиентите. Стилът ни привлича все повече доволни клиенти и превръща ВиК Аварии в един от най-предпочитаните екипи за водопроводни услуги у нас.

Ние сме препоръчана фирма за откриване на течове с термокамера в София. При нас може да поръчате и диагностика на теч в банята, ремонт на тръби и всякакви други водопроводни услуги от професионален водопроводчик, включително ремонт на тръби за парно. Използваме уред за откриване на течове - термокамера.

Течащ радиатор

Течащ радиатор за парно е досаден проблем най-вече в отоплителният период. Лепене на чугунен радиатори ли друг вид радиатор е невъзможно. По-често се наблюдава теч от крана на парното, някое уплътнение или теч от тръбите на парното. При теч от фитинг се предприема тяхното сменяне с нови и качествени части. Доста често се наблюдава теч от щранг лира и тогава се налага смяна на тръбите на щранг лирата.