zap_prozr

dejuren_tel

Монтаж и отремонтирване на душкабини и вани за баня.

( Оценка 3.8 ) от ( 13 отзива )

dush_kabВиК Аварии притежава квалитетен екип от водопроводчици и ел техници, които успешно се справят с ремонта на душ кабини, хидромасажни и обикновени вани или душ слушалки. Прекрасната стиковка между работниците ни придава характерен стил на работа, който води след себе си все повече доволни потребители. Разполагаме с дежурни аварийни групи, които пристигат до посочения обект за максимум един час.

Монтаж и отремонтирване на душкабини и вани за баня

ВиК Аварии изгражда водопроводни системи за вани и джакузи, подменя пукнати душове, отстранява течове и повреди по душ кабините. В много случаи се налага да се направи ремонт на клапа за ваната, нивелация на крачетата или подмяна на гъвкава връзка. Трябва да отбележим, че къртенето, пробиването и нивелирането при монтажа на душ кабина или вана се извършва напълно безпрахово и безшумно.

Не пропускайте шанса да се възползвате от преференциалните цени за ремонт на корито за душ кабина, подмяна на тръби, демонтаж на вана, както и уплътняване със силикон. При нас ще срещнете и отлично качество на услугите за поправка на помпи за вана, въздушни компресори и нагреватели.

Джакузитата са едни от най-нашумелите типове вани, чиито монтаж и ремонт е много по-специфичен от този на обикновените вани. Ако се нуждаете от подмяна на контролния панел в джакузито, ремонт или лепене на миди или премахване на теч, потърсете водопроводчиците от ВиК Аварии София.

Други смесители, уреди за баня и батерии, които ремонтираме, са: парни бани, сауни, писоари, бидета, лири, умивалници, мелачки за мивки. Всички ремонтни работи са в пакет с гаранционна бележка за срок от пет години.

За повече информация относно душ кабините разгледайте нашият професионален сайт за ремонт и монтаж на душ кабини.