zap_prozr

dejuren_tel

FAQ'S

( Оценка 5.0 ) от ( 3 отзива )

Често постъпващи въпроси при ВиК аварии София са:

 

Въпрос : Работите ли събота и неделя?

Отговор: Да, работим и поддържаме дежурни екипи и през почивните дни и по време на празници и чествания.

 

Въпрос: След подаване на заявка до колко време пристига екип?

Отговор: При подаване на заявка за планов ремонт, пристигаме по предварителна уговорка за дата и час с клиента. При аварийни  ситуации пристигаме до 40 мин от момента на обаждане.

 

Въпрос: Можете ли да ми кажете колко ще ми струва отстраняването на аварията?

Отговор: Можем да кажем приблизителна цена. Ние не знаем точната ситуация и как ще трябва за да се отстрани аварията. Точна цена може да определим само за ремонтни и монтажни дейности. При авария цената се дава на място след оглед от наше техническо лице.

 

Въпрос: Как става заплащането на услугата?

Отговор: Заплащането става след приключване на ВиК услугата, освен в случаите в които няма договор и не е определено как и кого ще се заплати услугата. Има варианти за разсрочено плащане с предварителен договор.

 

Въпрос: Какви материали ползвате?

Отговор: Ползваме материали със сертификат и признато качество поради факта, че сме фирма и даваме гаранции.

 

Въпрос: Колко години гаранция давате?

Отговор: Гаранцията е в зависимост от услугата - аварийно отремонтиране на теч, монтаж на нови съоръжения или смяна на части. Гаранцията е от 6 до 60 меесеца.

 

Въпрос: Предлагате ли доставка на стоки като бойлери, моноблокове и др.?

Отговор: Да доставяме бойлери, моноблокови, тоалетни казанчета, батерии и смесители. Фирмата ни е дистрибутор на марките Видима, Атлантик, Теси, Дипломат, Елдом и Елдом инвест.

 

Въпрос: Сигурно ли е откриването на теча?

Отговор: Да сигурно е и с гаранция за точност. Откриването на скрити течове Елвидом ООД извършва с термографски камери от марката Флир. Точността е гарантирана. Ние освен откриване на теча, изготвяме оферта и за отстраняването му. При приемане на офертата отстрянаваме теча. 

 

Въпрос: Бойлерите които предлагате с каква гаранция и какво производство са?

Отговор: Бойлерите доставени от нас, монтирани от нас и ремонтирани от нас не са наше производство. Всички бойлери си имат производител и това може да се види в сайтовете на фирмата производител на съответният електрически или газов бойлер. Ние се придържаме към европеиските производители и не предлагаме и не монтираме други бойлери със съмнително качество или произход.

 

Въпрос: Кой монтира бойлера? Разбира ли от бойлери?

Отговор: Бойлерите се доставят и монтират от професионален електротехник с 4-та група по електро безопасност. Монтаж на бойлери извършват само хора със стаж над 3 години в сферата на монтажите. Всеки бойлер които се монтира се проверява за здравина на окачването,  електрическо обезопасяване и спазване на посоките на водата.