zap_prozr

dejuren_tel

Ремонт на бойлер

( Оценка 4.2 ) от ( 6 отзива )

Ремонт на бойлер Ремонт на бойлер е услуга, която изисква особено внимание. Домакинствата използващи топла вода от бойлери разчитат единствено и само на бойлера и при повреда остават без алтернатива. Всички знаем какво е да няма топла вода. Това налага бърза реакция и адекватен ремонт.

Ремонт на бойлер

Бързата реакция при повреден бойлер се постига чрез услугата ремонт на бойлери по домовете. При този вид ремонт на бойлер не се налага демонтаж на бойлера, транспорт до сервиз за бойлери, чакане за диагностика и отново всички процедури в обратен ред, за да монтирате бойлера .

Понякога бавният ремонт принуждава клиентите да предприемат стъпки за смяна на бойлера без преминала диагностика от професионален техник. Това в повечето случай е пръскане на по-големи суми от необходимото и не решава проблема бързо. Трябва да направите избор на нов бойлер, да намерите наличност, да го доставите е да монтирате бойлера сами или чрез сервиз за монтаж на бойлери. Въпреки, че много фирми предлагат доставка и монтаж на бойлери е необходим оглед на мястото, където ще се монтира бойлера.

Вече много фирми и професионални сервизи за бойлери предлагат диагностика на бойлера на място и ремонт на бойлер по домовете. Ние сме професионален сервиз за ремонт на бойлери, като предлага доставка и монтаж на бойлери.

Какво представлява бойлера? Видове бойлери, избор на бойлер

Бойлерите могат да се разделят на два основни вида, обемни бойлери и проточни бойлери. Спрямо енергията и начина на загряване на водата са електрически, газови, бойлери на твърдо гориво и слънчеви бойлери, термодинамични бойлери и други видове бойлери. Последните изброени бойлери могат да се опишат по-лесно като комбинирани бойлери или бойлери със серпентина.

Всички бойлери имат терморегулатори и термозащита. Друг основен елемент е нагревателя, които може да бъде под различна форма ( пита, електрически мокър нагревател или сух керамичен нагревател, а също и серпентина). Много важен за сигурността на всеки бойлер е възвратният клапан. Възвратният клапан е защита от прегряване, но механична. При прегряване водата увеличава своя обем, а от там и налягането в съда (водосъдържателя). Клапана има за цел да изпуска налягането от бойлера при превишаване над нормалните работни стойности.

Някои повреди на бойлери налагат ремонт на бойлер на цена близка до стойността на новият бойлер. Причините за това са много, но те всички налагат избор на нов бойлер, доставка и монтаж на бойлер.

При нас може да заявите: ремонт на бойлер Елдом, ремонт на бойлер Теси и всички останали марки на пазара.

Ремонт на бойлери Теси

( Оценка 4.8 ) от ( 6 отзива )

Викавариисофия предлага ремонт на бойлери Теси по домовете за София град и околните населени места.

ремонт на бойлери теси Бойлери Теси са добре познати на българският потребител. Бойлерите са разпространени широко и намират приложение в най-различни ниши. Предлагат се различни варианти на хоризонтални и вертикални бойлери Теси за монтаж на стена и таван. При обемните бойлери може да избираме между 30 литрови до 300 литрови модели с рязлично разположение на изводите за водата и тока. Тази екстра се предлага за всички модели обемни ел бойлери. Теси предлагат и бойлери за монтаж под и над мивка, проточни бойлери и бойлери със серпентина - бойлери за парно, соларни бойлери или друг захранващ източник. Ние предлагаме ремонт на бойлери Теси по домовете.

Цените на бойлери Теси са достъпни,  а гаранционните условия и гаранционните сервиза са на ниво. Ние предлагаме следгаранционен ремонт и поддръжка на бойлери Теси. След гаранционното обслужване се извършва с оригинални резервни части на самият производител. Разполагаме с резервни части за всички модели бойлери Теси.

Предлагаме също безплатна доставка на бойлери на заводски цени и осигуряваме евтин монтаж с гаранция от 60 месеца.

 

Продължение...

Смяна на тръби и фитинги

( Оценка 5.0 ) от ( 6 отзива )

Професионалните водопроводчици от ВиК Аварии София успешно реализират проекти по подмяна на тръби, щрангове и фитинги в бани, кухни, входове и канализации на цели сгради. Те приемат поръчки за смяна на тръби за топла и студена вода, смяна на хоризонтални и вертикални щрангове, тръби за парно отопление. При нас спокойно можете да направите заявка за пълна или частична подмяна на стари тръби с такива от ПЕП или полипропилен с алуминиева вложка.

Извършваме смяна на тръби в банята, смяна на тръби в апартамент, смяна на тръби за парно, смяна на водопроводни тръби,  ВиК смяна на тръби, както и смяна на улуци и водостоци.

Продължение...

Ремонт и монтаж на тоалетни казанчета.

( Оценка 4.8 ) от ( 8 отзива )

Основните повреди в тоалетните казанчета са свързани най-вече с проблеми в пускащия механизъм, пълнещото устройство или спирателния кран. За да се отървете от аварии от подобен тип, извикайте работна група от ВиК Аварии София. Те ще поправят повредата мигновено, ще проверят налягането на водата в казанчето или ще монтират новозакупения уред.

Продължение...

Ремонт на водостоци и улуци. Ремонт на покриви.

( Оценка 3.9 ) от ( 28 отзива )

ВиК Аварии София разполага с първокачествени майстори-алпинисти, които извършват ремонт и подмяна на водостоци, улуци и водосборни казанчета на покриви от всякакъв тип. Понякога, след пороен дъжд, буря или градушка се налага да бъде извършена спешна поправка на водосточните тръби в сградата. При повикване от такъв тип, ние се отзоваваме в рамките на 60 минути за територията на град София и околността.

Продължение...

Още статии...