zap_prozr

dejuren_tel

Професионален монтаж на перални и съдомиални машини.

( Оценка 4.3 ) от ( 6 отзива )

montaj_pВиК Аварии София разполага с квалифицирани екипи за доставка и монтаж на перални машини, съдомиални, сушилни, печки, бойлери и битова техника. Извършваме специализиран сервиз на автоматични перални и съдомиални на фирмите: Зануси, Аристон, Бош, Сименс, Индезит, Горение, Уърпул и други водещи марки.

По желание на клиента доставяме безплатно оригинални резервни части за пералните, демонтираме стара пералня или правим преместване с нови изводи за ВиК инсталацията. Когато се налага цялостна профилактика и основен ремонт на уреда, техниците ни ще го транспортират до сервизната ни база, а след това ще бъде върнат на място в дома ви.

Обслужването ни е бързо, коректно, по домовете и на изключително приемлива цена. При поръчка за монтиране на перална машина, в офертата влизат: свързване към водопроводната мрежа, свързване на захранващия кабел към ел мрежата и нивелация на уреда.

Професионален монтаж на перални и съдомиални машини

Работните ни групи са обучени да монтират съдомиални за вграждане, да поправят електрониката им и да ви дадат ценни съвети за пестене на електроенергия чрез тези домакински уреди.

Повечето съвременни съдомиални имат специални функции като: включване с отложен старт, защита срещу преливане или настройки за изсушаване. Техниците ни извършват ремонт както на иновативни съдомиялни, така и на по-старинни уреди от подобен тип.

Посещавайки сайта ни, ще намерите всичко необходимо, относно бялата и черна домакинска техника – ремонт и монтаж на аспиратори, хладилници, сушилни, телевизори, печки, котлони, ледогенератори и др.

При интерес от комплексна услуга можете да поръчате новата си пераалня,  ние ви я доставяме, демонтираме старата, монтираме новата пералня и евентууално, при ваше желание извозваме старата ви неработеща пералня.

Доставка и монтаж на перални София

Монтаж на перални София с гаранция. Монтаж на пералня цена от 88,00 лева. 

Предлагаме още доставка нанова пералня с монтаж и демонтаж наперални, като предлагаме услгата извозване на стара пералня. 

Монтаж на пералня за вгрждане, свързване на пералня към водопровода и канализацията.