zap_prozr

dejuren_tel

Ремонт и монтаж на смесители за баня и батерии за мивки.

( Оценка 4.3 ) от ( 7 отзива )

ремонт и монтаж на смесители за баня и батерии за мивкиБанята е може би най-важната част от бита на всеки съвременен човек. Правилното й използване и поддръжка води съответно до по-добра функционалност на цялата водопреносна инсталация.

В почти всяка модерна баня е задължително условие да бъдат монтирани по най-качествения начин всички видове батерии, смесители, мебели и структури за вграждане.

В този ред на мисли, ВиК Аварии е насреща при необходимост от изпълнение на тези ВиК услуги за монтаж и ремонта на смесители за умивалници и душ смесители. При нас ще намерите водопроводчици, които знаят как най-добре да бъде монтиран смесителя, дори при по-специфични захранвания, като например смесител за вграждане.

Ремонт и монтаж на смесители за баня и батерии за мивки

Сайтът викавариисофия.com предлага доставка и монтаж стенни батерии, душ батерий и смесители за баня на много ниски цени, дело на водещи европейски или български компании като Видима, Викард или АИКО и Фаянс. Напоследък Интеркерамик също създаде добри модели на добри цени със завидно качество и дизайн.

Професионалните водопроводчици на ВиК Аварии София практикуват и монтаж на моноблокове, монтаж и демонтаж тоалетни чинии, монтаж на душ кабини, монтаж и ремонт на хидромасажни вани или смяна на меки връзки и спирателни кранове. При изпълнението на почти всяка поръчка те поставят така необходимите гумени уплътнения, които предпазват батериите и смесителите от течове.

Майсторите ни са доказали коректността си към многобройните клиенти с годините, като приема поръчки и заявки по всяко време на денонощието, независимо от сезона. Когато се снабдите с нов смесител, не се опитвайте да го монтирате сами, а оставете това в ръцете на професионалистите от ВиК Аварии. Най-важно при монтажа на смесители с декоративно защитно покритие е покритието, да остане цяло и невредимо, без следи от тръбни ключове и други инструменти.

За смяната на смусители за баня и кухня или душ батерии се използват специални инструменти с мека вътрешна (стягаща) част, за да не наранява хромираното покритие на смесителя. Смесителните батерии са цяла наука и изкуство. Дизайна на смесителнята батерия и нейната ефективност придават стил на банята и кухнята ви.

При нас може да заявите следните услуги за ремонт и монтаж на смесители и батерии:

ремонт на смесители за баня, ремонт на смесители за кухня, ремонт на смесителна батерия, ремонт на смесител Видима, ремонт на смесител за мивка, ремонт на батерия за мивка, ремонт на душ батерия, ремонт на смесители цена от 18 лв, смяна на смесителна батерия, смяна на смесител, смяна на смесител за баня, смяна на смесителна батерия цена от 24 лв, смяна на душ батерия, смесителна батерия Висима, смесителна батерия за стена, смесителна батерия за душ, смесителна батерия за кухня, смесителна батерия с фотоклетка, монтаж на смесителна батерия, монтаж на смесител за баня, монтаж на смесител за вграждане, монтаж на смесител за биде, монтаж на смесител за душ, монтаж на смесител видима, монтаж на смесител за кухня, както и много други услуги за монтаж и ремонт по тръби и канали.