zap_prozr

dejuren_tel

+8ик

( Оценка 5.0 ) от ( 4 отзива )

Откиване на течове от опитни термографи

Елвидом ООД е компания развиваща се в сферата на ВиК услугите и ремонтите. Ние се стараем да сме винаги наясно с новите технологии и да ги използваме в нашата ежедневна работа. Една от основните ни дейности е откриване на течове.

Като ВиК услуга предлагаме откриване на течове (скрити течове) с апаратура. Апаратура за откриване на течове или уреди за откриване на течове е широко понятие и включва много видове апарати и инструменти. Основно за откриване на течове се използва термокамера (инфрачервена камера известна още като термографска камера), ултразвук, влагомери, термометри, ондоскопи и радиаографи. 

Откриване на течове с камера, без къртене. Препоръчана фирма за откриване на течове.

Целта на използваната апаратура е да се открие теча без къртене. Локализиране на мястото на теча е основна задача на използваната апаратура и методи за откриване на течове. В научните среди и в средите на фирмите работещи по откриване на ВиК течове се спори за използваните методи за откриване на течове и тяхното приложение в областта.  Всички методи за откриване на течове без къртене са всъщност методи за диагностика и наблюдение на обекти без разрушаване и безконтактна диагностика. Това от своя страна показва широк спектър на използване на методите. Като основен метод за откриване на течове без къртене се използва термографският анализ, където се работи с термокамера за откриване на течове, като се спазват законите и принципите на термографията.

Ние от Елвидом ООД прилагаме успешно откриване на течове с камера, което всъщност е откриване на течове без къртене и специална апаратура вече повече от 7 години. За откриване на скрити течове използваме инфрачервени камери на марката Флир. Използваните от нас термокамери са различно поколение и намират приложение в различни ситуациии при откриване на течове. 

Откриване на теч с термокамера. Камера за откриване на течове.

В практиката се срещат много видове течове, като най-разпространено е диагностика на теч в банята, но ето и други видове: теч от таван, теч от баня, теч от съседи, теч от канал, теч от тръби, ВиК течове, теч от фуги, теч от покрив, теч от сифон, теч от водомери, теч от басейн, теч от тераса, теч от водосток и още много видове течове.

Всички течове се откриват с термовизионна камера за откриване на течове. Ние предлагаме откриване и отстраняване на скрити течове, като за целта сме се сертифицирали за извършване на тази дейност.  Сертификатите позволяват термографски анализ на обекти с различно предназначение и включително откриване на течове.

Цени за откриване на течове може да видите тук. 

откриване на течове Работим с термокамера заоткриване на течове на марката Флир. Фирма за откриване на течове с дългогодишен опит. ВиК откриване на течове с гаранция и ремонт на течове. При нас може да заявите откриване на течове с ултразвук, диагностика на теч в банята и обследване натечове в Софияя и страната. Разполагаме с модерни реди за откриване на течове цени от 148,00 лева.