zap_prozr

dejuren_tel

Цени за откриване на течове от фасади, покриви и тераси.

( Оценка 5.0 ) от ( 3 отзива )

В значително количество от по-старите и неремонтирани сгради у нас се наблюдава повишаване на възможността за течове и прокапвания, особено при по-силен дъжд.

Навременното откриване и отстраняване на такъв теч ще доведе след себе си подобряване на целостта на външата и вътрешна облицовка.

Точно затова от ВиК Аварии използваме натрупания си опит през годините, за да се справим с този тип проблем.

Цени за откриване на течовеТермографското обследване спомага за детайлното откриване на течове по водостоци, улуци, от тераси, тавани или керемиди. При нас се помещават едни от най-добрите термографски уреди в страната, чрез които лесно може да се открие и отстрани дори влага.

Течовете от водостоци могат да причинят трайно изронване, а дори и падане на мазилката в дадената сграда. Термовизионната диагностика на ВиК Аварии е изключително прецизна по отношение на покривите и покривните мембрани.

Екипите ни използват при определени ситуации и хипермодерни уреди като ултразвуков корелатор и стетоскоп. Успеваемостта на откриване на теч с тези машини е стопроцентова и се извършва при всякакви метеорологични условия.

Цени за откриване на течове с термографско обследване:

- Откриване на теч в апартамент:

Цена за първата стая с размер до 20 м2 - 69,99 лв, за всяка следваща стая (ако се налага обследване) се заплаща съответно по 29,99 лв.

- Откриване на теч в къща:

Цена за първата стая с размер до 20 м2 - 69,99 лв, за всяка следваща стая (ако се налага обследване) се заплаща съответно по 29,99 лв.

- Откриване на теч от покрив - Цена за обследване до 20 м2 - 69,99 лв, Цена за обследване до 200 м2 - 2,95 лв на метър.

При необходимост от изследване на пространства с размери над 200 м2 - цената на обследването се определя по договаряне

Посещението на адрес от нашите професионални водопроводчици се заплаща в размер на 30 лв. в рамките на София.

Изготвяме за Вас безплатно оферта за отстраняване на теча.

Допълнителни документи издаваме срещу заплащане както следва:

Цена за констативен протокол  - 55 лв.

Ние предлагаме откриване и отстраняване на ВиК течове с гаранция. Водопроводчик София 24/7 за отпушване на тоалетни, канали и сифони.