zap_prozr

dejuren_tel

Цени за откриване на течове от фасади, покриви и тераси.

( Оценка 4.7 ) от ( 6 отзива )

В значително количество от по-старите и неремонтирани сгради у нас се наблюдава повишаване на възможността за течове и прокапвания, особено при по-силен дъжд.

Навременното откриване и отстраняване на такъв теч ще доведе след себе си подобряване на целостта на външата и вътрешна облицовка.

Точно затова от ВиК Аварии използваме натрупания си опит през годините, за да се справим с този тип проблем.

Цени за откриване на течовеКак се открива теч? 

Термографското обследване спомага за детайлното откриване на течове по водостоци, улуци, от тераси, тавани или керемиди. При нас се помещават едни от най-добрите термографски уреди в страната, чрез които лесно може да се открие и отстрани дори влага.

 Течовете от водостоци могат да причинят трайно изронване, а дори и падане на мазилката в дадената сграда. Термовизионната диагностика на ВиК Аварии е изключително прецизна по отношение на покривите и покривните мембрани.

 Екипите ни използват при определени ситуации и хипермодерни уреди като ултразвуков корелатор и стетоскоп. Успеваемостта на откриване на теч с тези машини е стопроцентова и се извършва при всякакви метеорологични условия.

Цени за откриване на течове от фасади, покриви и тераси

Цени за откриване на течове с термографско обследване:

- Откриване на теч в апартамент:

Цена за първата стая с размер до 20 м2 - 109,99 лв, за всяка следваща стая (ако се налага обследване) се заплаща съответно по 49,99 лв.

- Откриване на теч в къща:

Цена за първата стая с размер до 20 м2 - 109,99 лв, за всяка следваща стая (ако се налага обследване) се заплаща съответно по 49,99 лв.

- Откриване на теч от покрив - Цена за обследване до 20 м2 - 109,99 лв, Цена за обследване до 200 м2 - 9,95 лв на метър.

При необходимост от изследване на пространства с размери над 200 м2 - цената на обследването се определя по договаряне

Посещението на адрес от нашите професионални водопроводчици се заплаща в размер на 30 лв. в рамките на София.

Изготвяме за Вас безплатно оферта за отстраняване на теча.

Допълнителни документи издаваме срещу заплащане както следва:

Цена за констативен протокол  - 88 лв.

Диагностика на теч в банята-  148,00 лв 

Ние предлагаме откриване и отстраняване на ВиК течове с гаранция. Водопроводчик София 24/7 за отпушване на тоалетни, канали и сифони.

Обследване на течове с гаранция.