zap_prozr

dejuren_tel

Смяна на тръби и фитинги

( Оценка 5.0 ) от ( 6 отзива )

Професионалните водопроводчици от ВиК Аварии София успешно реализират проекти по подмяна на тръби, щрангове и фитинги в бани, кухни, входове и канализации на цели сгради. Те приемат поръчки за смяна на тръби за топла и студена вода, смяна на хоризонтални и вертикални щрангове, тръби за парно отопление. При нас спокойно можете да направите заявка за пълна или частична подмяна на стари тръби с такива от ПЕП или полипропилен с алуминиева вложка.

Извършваме смяна на тръби в банята, смяна на тръби в апартамент, смяна на тръби за парно, смяна на водопроводни тръби,  ВиК смяна на тръби, както и смяна на улуци и водостоци.

смяна на тръби и фитингиПотърсете ВиК Аварии, ако се нуждаете от смяна и на филтри, дозатори, манометри, поплавъци, помпи за различните части на водопроводна инсталация. Груповите поръчки за ремонт и смяна на тръби във входове или апартаменти са с преференциални отстъпки. При работа екипите ни използват най-често полипропиленови или ПВЦ тръби със или без алуминиева вложка от най-високо качество от доказани производители, сертификат за качество и декларация за произход.

За изграждането на нови цялостни Вик системи също е наложително да бъдат използвани първокласни тръбни системи. Здравината на тръбопровода е един от най-важните фактори за запазване на целостта му с течение на времето, дори под влияние на корозията.

Ако забележите ситуация с възникване на теч по тръбите или щранговете ви, веднага сигнализирайте на дежурните денонощни телефони на ВиК Авария. За максимум 60 минути за София и околностите наш екип ще посети дома ви и ще отстрани аварията. Огледът и материалите, с които извършваме подмяната на тръбите, се осигуряват от нас – за тях вие не поемате никаква отговорност.

Смяна на тръби и фитинги с гаранция

Изискайте гаранционна бележка след приключване на работа от техниците ни – така ще удостоверим качеството на дейността си, а вие няма да се притеснявате за функционалността на тръбите си дълги години напред.

При нужда от смяна на тръби за водопровод топла вода, водопровод студена вода, канали, спирателни кранове, меки връзки и други ВиК услуги, може да се обърнете кам дежурен водопроводчик от Елвидом ООД.