zap_prozr

dejuren_tel

Откриване на течове София

( Оценка 5.0 ) от ( 5 отзива )

Откриване на течове София 

При наличие на скрит теч, не се бавете с откриването му. Намерете теча рано, и спестете пари и средства от натрупването на щети. Теча няма да се поправи сам. Доста често хората викат първо водопроводчик, които да открие причината за теча. 

Откриване на течове София Всеки скрит теч носи след себе си финансови загуби и много неприятни моменти. Своевременно извършените дейности по локализацията му и неговото отстраняване позволяват да съкратите разходите си и бързо да решите проблемите. Добре би било, ако домът ви е застрахован.

 Застраховката ще покрие голяма част от разходите, но за жалост тя се прави от значително малко домакинства, а и сама по себе пси застраховката не открива теча, нито го отстранява. Със или без застраховка, всички проблеми по откриването и отстраняването на теча са за ваша сметка. Не се отчайвайте. Нашата организация за откриване на течове в София ще откликне професионално на вашите нужди, ще открием теча с точност и ще ви го отстраним с гаранция.

 Уред за откриване на течове

 Какво да извършите на първо място, ако забележите неприятния теч, влага или петна? Преди да започнете евентуално къртене, е нужно визуално да разгледате помещението. Има вероятност влагата, която се е появила на повърхността на стената, да показва точното място на теча. Възможно е, но тези съвпадения са много рядко. На второ място – проверете всички тръби, кранове, топлообменници, клапани и връзки. Нерядко проблемът е в тях.

 Тези две най-прости действия не изискват значително време и усилия. Но какво ще правите, ако проблемът не е там? Ако течът се намира някъде в стената? Тогава ще ви е необходимо специално високочестотно оборудване и опитни специалисти по локализиране на скрити течове. Течовете могат да бъдат резултат от повредена хидроизолация на покрив, веранда или тераса, канализация, душ кабина, сифони, повредени кранове, подово отопление и др., а в офисните пространства вариантите са още повече. Причините за скрити течове не се изчерпват с до тук изброените.

Термография на скрити течове - Камера за откриване на течове

 Свързвайки се със сътрудник на фирмата, вие може да повикате в дома си майстор, а при по-сериозни проблеми и мобилна група, откриваща течове на обекти от всякакъв мащаб. Ние работим по откриване на течове в град София и околните райони, като предлагаме откриване на течове и в цялата страна. Предлагаме достъпни цени и максимално изгодни условия на сътрудничество и консултация.

 Благодарение на съвременните технологии, с които разполага фирмата за откриване и ремонт на теч в София и методите на работа, ние няма да позволим вашия дом и офис да бъде разрушен. Специалистите на фирмата в София ще ви издадат необходимите гаранции и документи, описващи аварията, както и адекватни решения за нейното по-нататъшно преодоляване. Позвънете на телефоните на фирмата или се консултирайте със специалист в сайта и при нужда от ремонт в други населени места. Ще получите и подходяща за това оферта, на достъпни цени.

Ще се отзовем и ще ви консултираме за диагностика на теч в банята, термокамера за откриване на течове цена, откриване на течове с термокамера София, термовизионна камера за откриване на течове, както и по всички други ваши въпроси, свързани с откриване на теч.

Диагностика на влага мухъл и конденз!

Термограф София 24/7  тел 0895 01 23 45