zap_prozr

dejuren_tel

Ремонт и монтаж на тоалетни казанчета.

( Оценка 4.8 ) от ( 8 отзива )

Основните повреди в тоалетните казанчета са свързани най-вече с проблеми в пускащия механизъм, пълнещото устройство или спирателния кран. За да се отървете от аварии от подобен тип, извикайте работна група от ВиК Аварии София. Те ще поправят повредата мигновено, ще проверят налягането на водата в казанчето или ще монтират новозакупения уред.

 Ремонт и монтаж на тоалетни казанчета

монтаж на тоалетно казанчеНашето обслужване е на изключително високо професионално ниво и това се потвърждава от факта, че поправяме тоалетни казанчета, изработени от всякакъв материал – порцелан, фаянс, полимер, чугун или пластмаса. Разглобяването (демонтажа) на казанчето бива извършван прецизно и бързо от водопроводчиците ни.

Понякога повредите и течовете по уреда са свързани с нарушено гумено уплътнение. Техниците ни разполагат с възможно най-добрите свързващи елементи за казанчетата – гайки, дюзи, болтове, уплътнения, пускащи механизми. ВиК Аварии е най-точният избор за поправка и подмяна на поплавъци, отстраняване на натрупан варовик и нивелация на казанчето.

След като бъдат приключени ремонтните работи по уреда, наша грижа е да направим задължителната настройка и тест за функционалност. Когато усетите неправилен разход на водата или неправилна работа по водопровода, голяма е вероятността това да се дължи на повреда в тоалетното ви казанче.

Износването на определени елементи в казанчетата с течение на времето и корозията също допринася за цялостната им повреда. Когато наш екип ви посети в дома ви, то ще бъде направена подмяна на всички остарели и „съмнителни” детайли и елементи. По този начин ще предотвратите възможността за бъдещи повреди в казанчето.

Извършваме още откриване и отстраняване на течове.