zap_prozr

dejuren_tel

Отпушване на мивка

( Оценка 5.0 ) от ( 4 отзива )

отпушване на мивкаВсеки от нас ползва мивката многократно всеки ден. Някои от нас имат мивка в мазето, на двора, в гаража, в банята, в мокрото помещение и най-вече в кухнята. Всички мивки се отводняват (канала на мивката) с тръби с ф 50 мм. В новото строителство се използва PVC тръби. Канала на мивката е с диаметър ф 50 до вертикалният щранг, като след това с помощта на преходни връзки се влива във вертикална тръба ф 75 или ф 110. Мивката се използва за миене и изплакване на ръце, съдове и различни други инструменти, прибори и кухненски съдове.  От всичко изброено до тук, базирани на опита, които имаме можем да заявим, че най-често се запушват кухненските мивки.

Отпушване на мивка с машина цени от 75 лв

 

Отпушване на мивка се налага винаги при слабо отичане, задържане на вода или липса на всякаква проходимост на вода.  В мивката може да се запуши сифона на самата мивка, преди хоризонталната разводка на тръбата или самата хоризонтална тръба на ф 50. Колкото е по-дълга тръбата на ф 50 и колкото повече хранителни отпадъци изсипвате в мивката, толкова по-често ще се налага да отпушвате мивката си. При обратен наклон запушванията се образуват от застояване на водата в канала и образуване на налепи.

При проблеми с отичането на водата имате нужда от отпушване на мивката. Първоначално може да опитате отпушване на мивката си с домашен вакуум, ако това не помогне, по-добре преминете към отпушване на мивката с помощ на професионална фирма за отпушване.

Фирмите имат опит и налична техника за отпушване на мивки, отпушване на тоалетни и канали и всякакви ВиК отпушвания.

Ние ви предлагаме отпушване на мивка, отпушване на сифон, отпушване на тоалетни, отпушване на тръби, отпушване на канали, отпушване на водостоци, отпушване на улуци и други. Предлагаме ръчно отпушване и механично отпушване на канали и тоалетни.

Нашите съвети при запушване е да не се опитвате да отпушвате  със сода каустик, сода за хляб и оцет. Всички изброени начини за отпушване, всъщност са начини за профилактика. При напълно запушена мивка, канал, сифон или тоалетна, те не вършат никаква работа, даже вредят.

Цени за отпушване и други ВиК услуги.

Извършваме денонощно вик отпушване на канали, ВиК отпушване, машинно отпушвмане на канали софия, отпушване на тоалетни софия, отпушване на канали софия, отпушване на сифон, отпушване на баня, отпушване на душ кабина