zap_prozr

dejuren_tel

Отпушване на тоалетни, мивки и подови сифони

( Оценка 4.2 ) от ( 5 отзива )

отпушване ан тоалетни, мивки и подови сифониОтпушване на тоалетни, мивки и подови сифони от ВиК Аварии София. Ние реализираме множество проекти в областта на машинното или ръчно отпушване на тоалетни, сифони, мивки и бани. В случаите, когато се прояви запушване на канала на сифона или канала на мивката в банята ви, когато тоалетната връща вода или забележите недобро оттичане във водопреносната система, тогава вашият избор трябва да бъде ВиК Аварии.

Отпушване на тоалетни, мивки и подови сифони от водопроводчик

Отпушването на тоалетни и канализации изисква изключително голямо внимание и огромна доза опит, която нашите водопроводчици притежават. С помощта на специално закупената за целта професионална техника Rothenberger за отпушване на канали и тоалетни, те локализират запушването и отстраняват проблема моментално. Всеки наш клиент би могъл да заяви поръчка за специалната ни услуга – еко отпушване.

За отпушването на сифон за мивка най-често инструментът „френски ключ”, който позволява лесно и безшумно прочистване на сифона. Тоалетните и каналите биват отпушвани чрез използване на вакуум помпа, която е задължително да не бъде изполвана в комбинация с химикали. При такава комбинация е възможно да се получи нараняване на водопроводчика или околните, благодарение на вредните химически вещества.

ВиК Аварии решава абсолютно всякакви проблеми и аварии по канализацията и водопроводната мрежа. Ръководните тела и майсторите-водопроводчици разполагат с огромна гъвкавост и компетентност в работата си, за да задоволят всяко ваше изискване. Работим по всяко време на денонощието, без почивен ден и при всякакви климатични условия.

Навременното отпушване на мивката, сифона или тоалетната ще предпази вашия водопровод от много по-сериозни щети в бъдеще.

Ако Ви интересува коя услуга по отпушване колко струва, проверете нашият ценоразпис за: