zap_prozr

dejuren_tel

Ремонт на бойлер

( Оценка 4.2 ) от ( 6 отзива )

Ремонт на бойлер Ремонт на бойлер е услуга, която изисква особено внимание. Домакинствата използващи топла вода от бойлери разчитат единствено и само на бойлера и при повреда остават без алтернатива. Всички знаем какво е да няма топла вода. Това налага бърза реакция и адекватен ремонт.

Ремонт на бойлер

Бързата реакция при повреден бойлер се постига чрез услугата ремонт на бойлери по домовете. При този вид ремонт на бойлер не се налага демонтаж на бойлера, транспорт до сервиз за бойлери, чакане за диагностика и отново всички процедури в обратен ред, за да монтирате бойлера .

Понякога бавният ремонт принуждава клиентите да предприемат стъпки за смяна на бойлера без преминала диагностика от професионален техник. Това в повечето случай е пръскане на по-големи суми от необходимото и не решава проблема бързо. Трябва да направите избор на нов бойлер, да намерите наличност, да го доставите е да монтирате бойлера сами или чрез сервиз за монтаж на бойлери. Въпреки, че много фирми предлагат доставка и монтаж на бойлери е необходим оглед на мястото, където ще се монтира бойлера.

Вече много фирми и професионални сервизи за бойлери предлагат диагностика на бойлера на място и ремонт на бойлер по домовете. Ние сме професионален сервиз за ремонт на бойлери, като предлага доставка и монтаж на бойлери.

Какво представлява бойлера? Видове бойлери, избор на бойлер

Бойлерите могат да се разделят на два основни вида, обемни бойлери и проточни бойлери. Спрямо енергията и начина на загряване на водата са електрически, газови, бойлери на твърдо гориво и слънчеви бойлери, термодинамични бойлери и други видове бойлери. Последните изброени бойлери могат да се опишат по-лесно като комбинирани бойлери или бойлери със серпентина.

Всички бойлери имат терморегулатори и термозащита. Друг основен елемент е нагревателя, които може да бъде под различна форма ( пита, електрически мокър нагревател или сух керамичен нагревател, а също и серпентина). Много важен за сигурността на всеки бойлер е възвратният клапан. Възвратният клапан е защита от прегряване, но механична. При прегряване водата увеличава своя обем, а от там и налягането в съда (водосъдържателя). Клапана има за цел да изпуска налягането от бойлера при превишаване над нормалните работни стойности.

Някои повреди на бойлери налагат ремонт на бойлер на цена близка до стойността на новият бойлер. Причините за това са много, но те всички налагат избор на нов бойлер, доставка и монтаж на бойлер.

При нас може да заявите: ремонт на бойлер Елдом, ремонт на бойлер Теси и всички останали марки на пазара.