zap_prozr

dejuren_tel

Аварийно отстраняване на течове по ВиК инсталации и отоплителни системи.

( Оценка 4.3 ) от ( 7 отзива )

аварийно отстраняване на течове

Аварийно отстраняване на течове по ВиК инсталации и отоплителни системи

Един от основните предмети на дейност на ВиК Аварии София е откриване и аварийно отстраняване на скрити течове течове с камера, без къртене и раазбиване. Специалистите ни откриват течове по бойлери, мивки, водомери, тоалетни казанчета, водостоци, щрангове или покриви. Термографската камера открива скрити течове от тръби, канаали, теч от баня, теч от съседи, теч от сифони на баня, теч от парни инсталации и други. 

Освен уредите за инфрачервено търсене и термографския способ, майсторите ни използват и специален свързващ разтвор за запушване на течовете. С негова помощ лесно и бързо се спират течовете през стоманенобетонни конструкции в сгради. Извършваме и отстраняване на течове с голям дебит или от асансьорни шахти, което е изключително трудна манипулация.

Огромните познания и модерните машини, с които разполагаме, ни позволяват да открием дори минимална поява на влага в мазето ви или канализацията. Скритите течове, които предизвикват мухъл по стените или таваните ви ще бъдат отстранени за отрицателно време от водопроводчиците на ВиК Авария.

Термоанализът, който използваме за тях, е на принципа на инфрачервените лъчи, с помощта на които се вижда къде е нарушена целостта на стената или тръбопровода. Задължително извършваме откриването на течове безшумно и без къртене.

Отличителен белег на дейността на ВиК Аварии София е професионалното отношение към работата, динамиката в работата, както и коректността спрямо клиентите. Стилът ни привлича все повече доволни клиенти и превръща ВиК Аварии в един от най-предпочитаните екипи за водопроводни услуги у нас.